gifacefuck.com

Opening Hall13 met Frederik Croene en Siewald Degraeve

×

Foutmelding

Notice: Undefined offset: 4 in include_once() (line 231 of /home/svpiab1/domains/svmpianos.be/public_html/sites/default/settings.php).

Zondag 28 oktober opent HALL13, een nieuwe concertplek en creatieve vrijhaven in het hart van de Gentse Muide! Dat doen we met twee kanjers van formaat. Schuif gezellig bij voor een muzikale namiddag in de intieme sfeer van HALL13!We starten met jong virtuoos geweld, Siewald Degraeve (°1997), violist, componist en dirigent. Hij startte op 6-jarige leeftijd zijn muzikale carrière en soleerde met meerdere orkesten. Siewald studeert aan het conservatorium van Brussel en is lid van meerdere orkesten en ensembles, o.a. het strijkkwintet Guset, Amaj Jong Symfonisch, het GUSO, The Belgian Session Orchestra en Room13orchestra. Naast klassieke muziek doet hij ook regelmatig projecten met popmuziek, kleinkunst, jazz en musical. Voor HALL13 brengt hij eigen, verrassende composities die je naar het puntje van je stoel drijven!Na de pauze is pianist Frederik Croene (°1973) aan de beurt. Hij staat bekend om zijn avontuurlijke en eigenzinnige pianoprogramma's. Frederik Croene komt zijn nieuwe soloplaat live opnemen in HALL13. Cul-de-sac is een bundel pianowerken waarin de pianist/componist enkele doodlopende straatjes opzoekt. Het opzoeken van deze impassies, het erin verwijlen en het doodlopende ondergaan is Frederik Croenes strategie om zich als pianist voor te bereiden op toekomstige realiteiten.In de pauze kan je in de bar terecht voor een hapje en een drankje. Na afloop van het concert kan je een kijkje nemen achter de schermen van opnamestudio Room13, waar het concert integraal wordt opgenomen en in het atelier van SVMPiano's.HALL13 en ROOM13 slaan de handen in elkaar om muzikanten die genres en hokjes achterwege laten, een residentie- en concertplek te geven. Tickets via https://www.wicket.be/hall13/2018-10-28

(reserveren is aangeraden want beperkte plaatsen) Met de steun van timaster® en Stad Gent

Silent Piano Systeem

Een silent systeem maakt het mogelijk om via een handomdraai van een akoestische piano, naar een digitale piano om te schakelen. Hierdoor kunt u met de koptelefoon ongestoord genieten van uw eigen pianospel, zonder dat u uw omgeving stoort.

MEER WETEN?

Contacteer Ons

Opening Hall13 met Frederik Croene en Siewald Degraeve | SVM Piano's

Fout

×

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; mime_mail has a deprecated constructor in require_once() (regel 162 van /home/svpiab1/domains/svmpianos.be/public_html/sites/all/modules/backup_migrate/includes/filters.backup_restore.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor in require_once() (regel 279 van /home/svpiab1/domains/svmpianos.be/public_html/sites/all/modules/backup_migrate/backup_migrate.module).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/svpiab1/domains/svmpianos.be/public_html/includes/common.inc:2777) in drupal_send_headers() (regel 1486 van /home/svpiab1/domains/svmpianos.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Function name must be a string in FJbSYo() (regel 13 van /home/svpiab1/domains/svmpianos.be/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.